O problema contemporana in alegerea verighetelor – sa se potriveasca sau nu?

De-a lungul timpului, verighetele au fost achizitionate mereu in set, cate una pentru fiecare partener. Traditia, i-a obligat pe viitorii miri sa poarte inele identice pentru tot restul vietii, iar acest fapt s-a transformat treptat in normalitate. Insa, in zilele noastre, exista o diversitate de verighete puse la dispozitie, atat din materiale diferite, cat si cu diverse forme.

Din cauza presiunilor exercitate de familiile traditionale si conservatoare, mirii s-au simtit obligati sa-si indrepte atentia asupra verighetelor clasice, similare, care sa demonstreze in ochii lumii ca acestia fac parte dintr-o uniune puternica.

Ce tipuri de verighete exista?

Trendurile contemporane iti pun la dispozitie o varietate de verighete, majoritatea axandu-se pe look-uri identice, care sa respecte idealurile traditionale. Alegand varianta clasica iti va usura cu mult munca depusa in cautarea setului de verighete potrivite. In acest fel, trebuie sa cadeti de comun acord legat de stilul verighetei si material.

In general, verighetele clasice sunt cele simple, care arata ca o banda subtire de aur sau argint pe degetul aratator. Insa, in prezent, exista o diversitate de modele, cu model floral, cristale, diamante si pietre semi-pretioase etc. Alegerea setului de verighete se realizeaza in functie de preferintele fiecaruia si de gusturi.

• Verighete diferite, moderne

O solutie din ce in ce mai des intalnita este cea a verighetelor ce difera intre ele. Desi in mare parte acestea prezinta caracteristici similare, din punctul de vedere al materialului, culorii etc., detaliile si modelul sunt diferite, distingandu-se ori prin feminitate, in cazul mireselor, ori prin simplitate si rigiditate, care sunt preferate de viitorii miri. Acest fapt are loc, in deosebi, atunci cand preferintele logodnicilor nu se aseamana.

In cazul in care esti in aceasta situatie, iar tu si partenerul nu ajungeti la un consens legat de setul de verighete, puteti oricand sa va decideti asupra unora diferite, insa confectionate din acelasi material. Astfel, vei fi multumit nu doar tu, cat si cel drag tie, si veti purta verighetele cu incredere si placere tot timpul.

Majoritatea viitorilor soti aleg varianta moderna, netraditionala, a setului de verighete, alegand unele diferite intre ele. Drept urmare, fiecare are sansa de a-si exprima personalitatea si gustul diferit, fara a se simti limitat de verighetele clasice, simple. In plus, va veti bucura amandoi de inele potrivite stilului individual.