Scurgeri de informatii despre Game of Thrones, sezonul 8

Daca asteptai cu nerabdare sa vezi ce se mai intampla in primul episod din cel de-al optulea sezon din Game of Thrones, ei bine, asteptarea a luat sfarsit. Pe Reddit a aparut o descriere completa a primului episod, de la un utilizator numit „TheRealFikiDoctor”.

Vestea s-a raspandit rapid in mediul online, o parte dintre utilizatorii Reddit cautand cu inversunare descrierea. O alta parte, insa, s-a infuriat uimitor pe cei care raspandeau informatiile. HBO nu a confirmat autenticitatea sumarului, insa multi fani Game of Thrones sunt convinsi ca este unul adevarat.

Premiera celui de-al optulea si ultimul sezon Game of Thrones va avea loc pe data de 14 aprilie. In 2017, acesta a fost cel mai piratat serial, fiind urmarit in intreaga lume de miliarde de utilizatori. Cel de-al saptelea sezon a fost piratat de un miliard de ori, finalul sau fiind unul apoteotic, care te lasa cu sufletul la gura in asteptarea unui urmator episod.

De-a lungul timpului, Game of Thrones a primit o multitudine de premii, preintre care si Primetime Emmy de nu mai putin de 47 de ori. De asemeni, a primit si un Peabody Award si cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani.

Inspirat din seria de romane „Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and Fire”, de George R.R. Martin, serialul „Urzeala tronurilor” isi desfasoara actiunea intr-un tinut numit Westeros, plin de salbaticie si creaturi mitologice.